Nelly Frijda bij Tros Nieuwsshow

Nelly Frijda was 19 december bij de TROS Nieuwsshow om te vertellen over Red Amsterdam. Het fragment is hier te beluisteren.

Nelly Frijda Tros Nieuwsshow 191209

Een gedachte over “Nelly Frijda bij Tros Nieuwsshow”

  1. Zag jullie op tv bij dwdd. Mijn stem hebben jullie. Ben al jaren boos op de NZ lijn. Inzakkende huizen, mensen met legitieme klachten daarover afwimpelen met smoesjes, de veiligheid van de reiziger straks onderaan de prioriteiten, ruziemakende aannemers die het werk stilleggen à raison van tonnen per dag…. enzovoort! Het begon al bij dat referendum: er werd gelogen over de gevolgen voor het overig openbaar vervoer zoals bijvoorbeeld de IJ-pontjes (eentje is al uit de vaart genomen) en de trams 24 en 16 en ook 25; die zullen straks gaan verdwijnen als directe link van de wijk waar ik woon (Nieuw Zuid, Stadionbuurt) naar de stad omdat het dak van de tunnel in de flessenhals van de Ferdinand Bol het gewicht niet kan dragen. In het “voorlichtings”-krantje van het referendum stond dat er misschien tijdelijk een en ander zou moeten worden omgeleid. Dat is dus op zijn zachtst gezegd een eind bezijden de waarheid.
    Zocht de ambassade van de VS (nu nog in Den Haag) niet naar een nieuwe lokatie? Superveilig onder de grond in Amsterdam….

Reacties zijn gesloten.