Red Amsterdam-lid Pitt Treumann vandaag in het Parool

Pitt Treumann, die gisteren met Philip van Tijn en Willem Gooijer een pittige brief heeft geschreven aan de Raad, staat vandaag in het Parool met een artikel over Red Amsterdam. Klik op de onderstaande foto op het artikel te lezen.

2 gedachten over “Red Amsterdam-lid Pitt Treumann vandaag in het Parool”

 1. in De Slag om de Stopera noemde je de zittende bestuurders “Arrogante Autistische Bestuurders”.
  Dit neem je terug !!!
  Het is een belediging van de groep Autisten.
  En als je er ook maar één kon had je het geweten.
  Zo zie je maar 69 jaar oud maar absoluut niet WIJS!!!!

 2. De discussie, wel of niet stoppen met de Noord-zuid lijn, zou heel anders gevoerd kunnen worden, als er voorstellen op tafel zouden liggen over wat te doen met datgene wat er bouwkundig al is verricht. Ik vind het vreemd dat niemand met een serieus(niet alleen ludiek)idee is gekomen, of dat er ideeen zijn waar je niets over hoort.

  Misschien is er een benutting mogelijk, waarvan je zegt: misschien iets te duur, maar goed dat we dit zo hebben opgelost. Zonder zo’n idee is opschorting van dit project te zeer belast met een gevoel van falen en gezichtsverlies en zal er ijverig worden doorgebouwd.

Reacties zijn gesloten.