Parool zet Red Amsterdam op 5 zetels

Op de voorpagina van het Parool vandaag een artikel over de kansen van Red Amsterdam bij de Gemeenteraadsverkiezingen. Volgens onderzoek van O+S, het gemeentelijk statistiekbureau komt Red Amsterdam uit op 5 zetels, alleen al op basis van het standpunt over de Noord-Zuidlijn.

Het artikel is online te lezen door op het onderstaande plaatje te klikken.

2 gedachten over “Parool zet Red Amsterdam op 5 zetels”

  1. Ik lees in het Parool over allemaal mannen, die op de lijst van Red Amsterdam staan. Maar ik zal niet de enige zijn, die weigert op een parij te stemmen, die niet voor de helft uit vrouwen bestaat.

  2. Rijks, stedelijk, scheepvaartmuseum enzovoort in oneindige verbouwing.
    De oude Bieb aan de Prinsengracht leeg, de oude HES leeg enz.
    Wie bestuurt deze stad? Aannemers? Pandjesmelkers?

Reacties zijn gesloten.