Pitt Treumann en Roderic Evans-Knaup nemen het stokje over

Tijdens de raadsvergadering van woensdag 16 maart zijn Pitt Treumann en Roderic Evans-Knaup beëdigd.

Pitt neemt als raadslid de zetel over van Nelly Frijda die vorige maand afscheid nam.

Roderic is vanaf heden duo-raadslid, hij komt in de plaats van Nelleke Verweij die helaas ivm ziekte (voorlopig) geen deel meer kan uitmaken van de fractie. Ook Theo Uittenbogaard heeft afscheid genomen als duo-raadslid.

Meer over de plannen en doelen van vernieuwde fractie binnenkort te lezen in een nieuwsbrief.

 

Roderic ontvangt felicitaties van Theo

Een gedachte over “Pitt Treumann en Roderic Evans-Knaup nemen het stokje over”

  1. Ik zat afgelopen woensdag op de publieke tribune om te constateren dat de de PvdA met hulp van Red Amsterdam weigert de Amsterdamse erpacht onder toezicht van de AFM te stellen. De heer Treumann werd door de PvdA binnengehaald als een oude vriend. En zo gedraagt hij zich ook. Hij stemde met alles met de PvdA mee. Waar is het kritische geluid van Red Amsterdam? Ik hoop dat de heer Treumann zich alsnog realiseert dat hij gekozen is door diegenen die op Red Amsterdam hebben gestemd.

Reacties zijn gesloten.