Bestuur

Het bestuur van Red Amsterdam bestaat uit:

Theo Stokkink, voorzitter

Nelleke van ‘t Hoogerhuijs, secretaris

Esther Mooij, penningmeester

Marten Bierman, lid

Rob IJsendijk, lid

Victor van Lamoen, lid

Jantien de Laaf, lid

19 gedachten over “Bestuur”

 1. Lees zojuist ( 18.10 uur, 1 maart) Het Parool, VP. WAAROM al die verzakkingen vlak voor de verkiezingen niet uitgebuit voor stemmen.
  Koop de VP van Het Parool, doe een actie ‘we sluiten de Bijenjorf voor het gevaar’, maar dan fysiek, of, of, ik kan een uur doorgaan. Nu zwalken jullie in de marge qua awareness.

 2. Afbouwen dat ding, en wel zo snel mogelijk. Spendeer meer energie aan het versnellen dan aan het vertragen van dit proces aub. Ooit weleens de mensen van Max Bogl hard zien werken? Richt je op een beter management vanuit de gemeente voor dit project, en stop dit gezeik en gemodder.

 3. Köln: Offenbar organisierter Betrug bei U-Bahn-Bau
  Bericht: Konstruktionen zur Abstützung der Baugruben falsch bemessen

  Der Pfusch beim Kölner U-Bahn-Bau ist offenbar auf organisierten Betrug zurückzuführen. Zeitungsberichten zufolge seien falsche Vermessungsprotokolle für 28 sogenannte Schlitzwände entdeckt worden – sie sind zum Abstützen der Baugruben notwendig.

  * 15.02.2010

 4. Zijn jullie überhaupt tegen de NZ-lijn? En ook als blijkt dat het geen enkel gevaar gaat opleveren om dat ding af te bouwen? Want dan is het pas echt weggegooid geld..

 5. noord zuidlijn is belachelijk.
  ‘t gaat puur om ‘t feit dat ze nu hun gezicht niet willen verliezen en ‘t geld.
  Stel je voor dat ze toegeven….. ‘t was toch niet zo’n goed plan.
  Over een tijd in het nieuws, o.a meer woningen, de Munt, Bijenkorf aan het verzakken!!!!
  Wat doen ze er dan aan? of de doofpot? lijkt mij niet he?
  Succes voor Red Amsterdam zou ik zeggen.

 6. Zijn jùllie al op de hoogte van de verregaande plannen van de UvA ?
  Ze proberen al járen een giga -bib met 3 verdieping-parkeerkelder(alleen voor personeel en omliggede hotels, 500 plaatsen!)
  tegaan bouwen. Er moeten 3 belangrijke Rijksmonumenten voor worden gesloopt, er zijn v.a.1975 toch al een paar vergunningen ‘verleend’door de gemeente.
  Wordt als ‘t doorgaat ‘n ramp vergelijkbaar met N.Z.lijn. Gegevens vind je o.a. op http://www.volbg.nl

 7. Fantastisch goed initiatief om deze partij op te richten.
  Doorgaan tot het hele NZ-project van de baan is!
  Veel van de programmapunten staan me aan.
  Mail me, indien jullie op een of andere manier “vrijwilligers” ter ondersteuning van de verkiezingsactiviteiten nodig hebben; mogelijk kan ik me inzetten.

 8. Ikzelf ben vóór de NZ-lijn. Maar mag ik er op deze plek nog even op wijzen dat dat Red Amsterdam nog andere partijpunten heeft? Zoals bijvoorbeeld het autoluw/vrij maken van de binnenstad of de opheffing van het Stadsdeel Centrum. Als er voor zo’n punt meer aandacht komt, verdwijnt de aanhang van dit partijtje als sneeuw voor de zon.

 9. @Dennis
  Zou je zelf in China willen wonen?
  waar (economische) vooruitgang zorgt dat miljoenen mensen gedwongen worden te verhuizen, goedschiks of kwaadschiks. Waar corruptie welig tiert.

  Noordzeekanaal
  Lees het boek ‘De woede van Abraham’ van Conny Braam en leer de geschiedenis over de bouw van het kanaal. wie er aan verdiend heeft, wie er om gecrepeerd is.

  Laat dit bestuur zijn gang gaan, zij doen tenminste iets en dat is te waarderen. (Af)zeiken kunnen we allemaal. Je kop boven het maaiveld uitsteken in moedig. Heldhaftig, Vastberaden en in dit geval iets minder Barmhartig.

 10. Zeer goed initiatief. Ik woon achter de wevershuizen en ken de al zo lang durende ellendigheid voor de omwonenden, het voortdurend als een zwaard van damocles boven onze hoofden hangende gevaar van nieuwe calamiteiten en de walgelijke opstelling van alle verantwoordelijke politici inmiddels te goed. Laat Amsterdam het traject Noord-CS afbouwen, de rest van de lijn afblazen en de bewoners weer rustig wonen en slapen.

 11. Helemaal mee eens. Ik woon niet (meer) in Amsterdam, maar ben er wel geboren, mag ik toch lid worden?

 12. Kunnen jullie svp weer gewoon doen waar jullie goed in zijn, dus ga weer terug naar de toneelkleedkamer en ga daar optreden ipv. Als het waarschijnlijk aan jullie had gelegen was het Noordzeekanaal er ook nooit gekomen omdat jullie met de voeten in het zand tegen vernieuwing zijn.
  Weleens in China geweest?

Reacties zijn gesloten.