Lid worden

Wil je lid worden van Red Amsterdam?

Dat kan!

Het lidmaatschap kost maar 15 euro per jaar en kan worden overgemaakt op;

Rabobank 15.61.59.201

t.n.v. Vereniging Red Amsterdam te Amsterdam.

Gebruik je voor-en achternaam als kenmerk.

En stuur een mail met je gegevens naar; administratie@red-amsterdam.nl

Meer overmaken (naar draagkracht) mag natuurlijk ook, we kunnen de financiën goed gebruiken voor de aankomende verkiezingscampagne. Red Amsterdam heeft de ANBI status, dus giften zijn aftrekbaar van de belastingen. Mail ons voor meer informatie.

19 gedachten over “Lid worden”

 1. Waarom is er nergens op deze website een pagina waar je je kunt opgeven om te helpen flyeren of iets in die trant? Ik wil namelijk wel wat meer doen voor deze partij dan alleen maar op internet mijn virtuele steun betuigen..

 2. Ik ben beschikbaar trouwens als communicatieadviseur trouwens en tekstschrijver. ;-))

  Ik kan ook goede toespraken houden. Ik wil meer doen dan alleen maar zeiken. Ik wil mijn steentje bijdragen om amsterdam te redden! Ik hou van Amsterdam. ik wil niet dat het kapot gaat!!!

 3. Het is tijd voor een revolutie!!
  (vreedzaam en wel, maar dat kan in een democratie)

  Zeikerds winnen nooit in het leven. Ga stemmen en flikker die gasten gewoon de gemeenteraad uit!! Het zijn meglomane gasten die veel te veel monopolie hebben gespeeld als kleine jochies. Nu doen ze dat met onze belastingcenten! Het is WAANZINNIG. we zijn de armste stad van Nederland geworden. Rotterdam streeft ons straks voorbij. Dat kan toch niet? Het komt allemaal door onze gemeenteraad.

  Amsterdammers, want dat bent u toch? Verzet uzelf met hand en tand tegen de domheid van onze overheid. Het is uw goed recht als burger. Er is een grondrecht die zegt dat u mag handelen. U mag stemmen en u mag protesteren. ga stemmen! Stem die gasten de gemeenteraad uit! Weg met de burgemeester ook want die zit alleen op zijn centen, toch? Laten we zelf een burgemeester kiezen!!! We zijn een republiek, de republiek amsterdam!!! Laat niemand je naaien.

 4. Ben net lid geworden. Vind de manier waarop met Amsterdam, het erfgoed van onze stad en haar aardige kleinschaligheid wordt omgegaan, niet langer te pruimen.
  Ben jurist Staats- en bestuursrecht. Als ik iets kan betekenen binnen de organisatie dan doe ik dat graag.
  Jantien de Laaf

 5. Geweldig. Ik wil heel graag lid worden en doen wat ik kan om deze nieuwe partij te ondersteunen. Ben niet meer de jongste maar kan goed omgaan met een P.C.

  Zie uit naar een reaktie.

  Marjan Lugtigheid

 6. zoon mooie stad….belachelijk wat ze daar doen!!!
  nu stoppen,en een hele grote disco in maken!!

  hans kroon
  den haag

 7. Ik ben Amerikaanse, ik mag helaas niet stemmen, maar iedereen die Amsterdam nog een warm hart toedraagt stem ALSJEBLIEFT op RED AMSTERDAM en redt wat er nog te redden valt. Mokkum wordt anders vermoord!

 8. Laten we een plan opzetten wat we nu gaan doen met de gaten die al gegraven zijn voor de stations om die te gaan gebruiken voor ateliers, broedplaatsen voor kunstenaars, winkels, begraafplaats, fietsparkeerplekken, underground feesten etc. Met goeie alternatieve ideeen is het makkelijker om mensen te overtuigen dat het nu het juiste moment is om de NZ lijn te stoppen.

 9. Beste Red Amsterdam,
  Ik ben erg blij met de oprichting van jullie partij. Wil graag mijn hulp aanbieden bij het oprichten van partijbureau/archief enz. Ben in de periode 2000 tot 2005 werkzaam geweest voor de Noord/Zuidlijn. Ken het project en de organisaties. Wil deze kennis graag een hulp laten zijn voor jullie partij.

 10. Het gaat hiet om Amsterdam, toch? Waarom dan zoveel teksten in het Engels? Is Nederlands niet goed genoeg? Is het alleen bestemd voor de Juppen die het Engels kunnen lezen? Graag Alle Teksten In Het Nederlands!!

  1. Hallo Cosima,

   Welke teksten bedoel je? Want volgens mij zijn al onze teksten in het Nederlands. Er staan misschien een paar Engelse woorden op de site, maar dat komt omdat we Engelstalige software gebruiken om de website te laten draaien. We zijn nog bezig om dat naar het Nederlands om te zetten, maar dat is een nogal moeilijk en tijdrovend klusje.

   Maar het hele programma met onze ideeën voor de stad is volledig in het Nederlands, en daar gaat het uiteindelijk toch om?

   Hartelijke groeten,
   Red Amsterdam

 11. Goed initiatief! Mochten jullie nog hulp en advies nodig hebben wat betreft online campagne acties, let me know! Ik bied mij hiervoor vrijwillig aan.

  De Noord-Zuid lijn is de scheur van Amsterdam, waarin wij allen, Mokummers, moreel en ethisch, wegzakken, mits er vroegtijdig wordt ingegrepen.

 12. Ik zal mij graag inzetten voor deze partij en houd mij kosteloos aanbevolen indien jullie kopij of grafische ondersteuning nodig hebben.

  Al het beste toegewenst!

 13. Ik ga in maart zeker op jullie stemmen, en als jullie mensen nodig hebben voor PR en Voorlichting of andere voorkomende zaken, mail me dan vooral.Die NZ-lijn mag er immers niet komen! Ik heb jaren de Marketing & PR verzorgd voor filmbedrijven Warner Bros. / Nederland en Planet Hollywood (in de jaren ’90) en ben nu film & boekvertaler, maar bovenal ben ik een zeer ongeruste Amsterdammer! Hulde voor Red Amsterdam, de kreet is me uit het hart gegrepen.
  Succes!

Reacties zijn gesloten.