Steun ons

Sta je positief tegenover de ideeën van Red Amsterdam en wil je ons steunen? Dan kun je naast het lid worden ook een donatie doen of sponsor worden.

Donaties kunnen gestort worden op rekeningnummer 15.61.59.201 van de Rabobank  t.n.v. Vereniging Red Amsterdam te Amsterdam.

Voor sponsoring kun je contact opnemen via email: info (a) red-amsterdam.nl.

Alvast

I want to explain to you how to write my essay for me. It really isn’t hard. You can not expect to sit down and write something and expect to get an A grade, but you can get a good grade if you realize how to write my essay for me. Then you can move on to the rest of your newspapers and simply relax paper writer.

hartelijk dank voor uw bijdrage!write my essay online

23 gedachten over “Steun ons”

 1. Eindelijk, het gevoel dat wij zijn gehoord…dat niet alleen maar politici en hun belangen alles beslissen. Ik ga dan wel woens stemmen en op Red Amsterdam. Vooral voor het stoppen van de noord zuid line.

  Geef de macht terug aan onze die van Amsterdam houden en willen beschadiging er tegen houden.

  liefs xxxRifka

 2. Had het plan om naar Berlijn te verhuizen, maar wie weet blijf ik toch in Amsterdam. Ik stem in ieder geval op Red Amsterdam. Eindelijk een partij met mensen die met beide benen in de maatschappij staan. Fijn dat jullie er zijn.
  C-:|

 3. De ongein van de Noord/Zuidlijn

  Wilt u een brug naar de hel? De aannemer bouwt hem wel! Het gemeentebestuur van Amsterdam het groteske dromen. Het megalomane superproject moest en zal er komen.

  De oude Amsterdamse binnenstad is verworden tot een haast ontoegankelijke bouwput. Zoveel ellende in de stad, wie had dat nou verwacht? Is hier dan niet door knappe koppen en talloze adviseurs over nagedacht? Nostalgische panden zakken weg, bewoners dikke pech. Wat wil je dan? Alles is al verwerkt in het risicoanalyse berekeningsplan.

  Nu stoppen is geen optie, we gaan gewoon door. We zijn nog niet eens begonnen met die gigantische tunnelboor. Als dat ding eenmaal de grond in gaat, weten we pas écht hoe slecht het de stad vergaat. Wij, van het Amsterdamsgemeentebestuur gaan over lijken. Dus Amsterdammers begin nu niet steeds weer te zeiken, obstakeltje hier, verzakkinkje daar. Voordat u tussen zes planken ligt is het immense werk heus wel klaar!

  We bouwen een tunnel in een zandbak, met wat stationnetjes diep in de grond. Een precair project als dit, is niet eerder in de wereld gedaan. Dus treft ons eigenlijk geen blaam. Aan het einde van de metrotunnel schijnt het langverwachte licht.

  Infrastructureel, architectonisch, futuristisch, bombastisch baanbrekend en volledig kostenoverschrijdend zal deze topprestatie na de uiteindelijke oplevering tot het 8e Wereldwonder gaan behoren.

  Door de eeuwen heen staat onze natie waar ook ter Wereld bekent, om haar strijd tegen het wassende water. Niet veel later winnen wij het ook van de ongein van de Noord/Zuidlijn.

  Een bombardement in de 2e wereldoorlog was de oorzaak voor de vernietiging van de Rotterdamse binnenstad.

  In Amsterdam hebben wij straks een soortelijk euvel te danken aan de onverantwoordelijkheid van het gemeentebestuur.

  Miljarden euro’s verdwenen in de grond waar eens de historische binnenstad stond.

  Als Koningin Amalia zwanger is van haar 3e kind,dan knipt zij vrolijk in de zomer van 2038 voor de Noord/Zuidlijn het ozo langverwachte fluwelen lint.

  een column van Robert Boerleider…the Amsterdam columnist….

 4. Ik merk dat als je red amsterdam intikt in Google, deze website niet als eerste verschijnt. Ik zal proberen de website bij zoekmachines aan te melden! Als er nog iemand is die daar handig in is, help ook!
  vr grt
  Annemarie

  1. dank, het blijft lastig om zonder geld bovenaan bij Google te komen, dus alle hulp is welkom

 5. Ik las dat de flyers gedrukt zijn, waar kan ik er morgen een aantal ophalen om op te hangen?

 6. er zijn in het verleden al heel enge partijtjes geweest van mensen die een persoonlijk topic tot politiek verheffen. Zo’n tien jaar te laat ageren tegen de NZ-lijn heeft nog zijn charme, maar precies weten wat ‘normaal’ is – namelijk, wat u zelf prettig vindt, rilt u daar zelf ook niet van als u er over nadenkt? De kans lijkt me bovendien groot dat u in uw buitenhuis in Frankrijk of Italië zit, terwijl andere mensen overlast hebben van dat ‘normaal’ op een terrasje zitten wat u wilt herintroduceren.

 7. Red Amsterdam – Red ons van de Stadsdeel OudZuid die met toegegeven blunders arken van 4 meter hoog ligplaatsvergunningen verleend op de 3de!!! rij van woonboten in de Amstel – er is momenteel een ware run van woonboteneigenaren die zich een 3de rij waterkavel willen toeeigenen voor t plaatsen van een ark van 4 meter hoog op de 3de rij voor de toegeworpen ‘heb’ (een ligplaatsvergunning in Amsterdam levert zo’n Euro 250.000,00 op) – dus een leuke meevaller als een blunderende Stadsdeel dat je zo maar toewerpt door een foutje.

  De onvermogen van dit stadsdeel is zo schrijnend dat ik bereid ben op mijn boot (tegenover de geplaatste verkiezingsborden hoek Smaragdstraat/Amsteldijk) eveneens een 18 meter lange (verkiezingsbordenstrook – kan ik ook) op 4 meter hoog te plaatsen met tekstborden om en om wisselend: Red Amsterdam en Weg met het Stadsdeel OudZuid (wellicht lukt 36 borden in totaal)

  Tik amsteldijk in op google en je komt alle rumoer tegen – in wanhoop – laat even weten of dit jullie goedkeuring kan dragen

 8. Zeer goed iniatief.
  Weg met die (letterlijke) bodemloze (bouw) put.
  Ga op persoonlijke titel de lobby inzetten.

  Groet

  Wim.

 9. ik wil graag iets tekenen of een steunbetuiging sturen, maar heb geen geld voor lidmaatschap of sponsorschap van een politieke partij. Zijn er ook zulke mogelijkheden?

 10. Onze stem hebben jullie!! Hebben jullie posters? Wij willen graag iets achter ons raam plakken om jullie te steunen.
  M.vr.gr. Saskia

 11. Dank voor de actieve stellingname t.a.v. het rapport Veerman en de Enquete Commissie. Nog een kleine toevoeging. In het rapport Veerman worden de baten zoals geraamd door ECORYS (ter zake deskundigen die daarvoor betaald zijn; zie de bijlage 6) nagenoeg verdubbeld (van 0.6 – 1.1 milj naar 1 a 2 milj). Dit gebeurt zonder veel argumentatie (zie toelichting op de betreffende tabel). Voor de baten van de ‘Noordlijn alleen’ wordt verwezen naar een niet aan het rapport van de commissie toegevoegd document. Dit komt mij als onbegrijpelijk voor en in strijd met de door de Commissie Veerman zelf bepleitte duidelijkheid en openheid. Met de ‘oude’ getallen is de conclusie ‘afmaken van de Noordlijn alleen’ nagenoeg onvermijdelijk. Het heeft er alle schijn van dat naar een antwoord is toegewerkt.

 12. Een totaal overbodige partij die alleen maar versnippering in de gemeenteraad brengt.Ook met de verwachte 5 zetels zet het geen zoden aan de dijk. Er is al een partij die altijd tegen de NZ lijn is geweest en dat is de SP. Red Amsterdam lijkt me een op de Amsterdamse Kring samengestelde partij als nieuw speeltje voor kunstenaars en would-be kunstenaars.

 13. Heel erg blij ben ik dat er eindelijk iemand iets doet aan dit drama van Amsterdam!
  De NZ-Lijn, maar ook het Rijksmuseum en de Combino-Tram (Amsterdam koopt Combino-Tram die niet te repareren valt) wat een blunders!! Stelletje zakkenvullers.
  Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat niet meer partijen jullie ideen deelt.
  Heel veel succes!

 14. Als geboren en getogen amsterdammer, galeriehouder en iemand die door de jaren heen talloze culturele initiatieven heeft genomen en tot een goed einde heeft gebracht wil ik graag mijn steun betuigen aan jullie initiatief om te protesteren tegen de voortzetting van de N-Z lijn en de vertrutting en overberegeling in Amsterdam.

  Ik ben 62 en begrijp dus wat jullie achtergrond is. Met klem kan ik wel de aanbeveling doen dat jullie zo spoedig mogelijk ook de jonere Amsterdammers aan gaan spreken.

  Veel succes!
  Ella Arps

 15. Jammer dat er onmiddellijk weer een politieke schop moet worden uitgedeeld door de heer Lubbers. Waarom zou God moeten verhoeden dat de VVD de grootste partij wordt? Het is de hoogste tijd dat de stad voor een langere tijd zakelijk wordt bestuurd i.p.v. dat ideologisch verblinde betweters ons betuttelen.

 16. Beste mensen van Red Amsterdam

  Bij deze wil ik, als geboren en getogen amsterdammer graag mijn steun betuigen aan jullie initiatief om te protesteren tegen de voortzetting van de N-Z lijn en de vertrutting en overberegeling in Amsterdam.

  Eindelijk krijgen de tegenstemmers bij het referendum destijds toch een stem. Tunnels graven in de prutondergrond van Amsterdam en tussen houten palen door is en blijft een onzalig idee.

  Lid worden van een politieke partij is tegen mijn principe, maar een ondersteunende bijdrage is onderweg.

  Veel succes
  Carla de Lathouder

 17. LS,

  Bij deze stellen wij ons vrijwel belangeloos beschikbaar voor communicatie activiteiten t.b.v. Red Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze site. Wij maken graag vrijblijvend kennis met u om hierover van gedachten te wisselen. Onnodig te zeggen dat wij de uitgangspunten van Red Amsterdam een warm hart toedragen.

  Met vriendelijke groet,
  Edwin Hietbrink

Reacties zijn gesloten.

De voormalige partij en fractie in de Amsterdamse gemeenteraad.