De stad in de media

how to write an essay ppt https://battlefy.com/where-to-get-help-with-sociology how to write go code
how to write an essay harvard referencing https://dorishall.netboard.me/tipsongettingto/ how to write an essay c2

Our individuality is to work within strict deadlines, provide essay writer bot work on time, revise the paper until the customer is satisfied and offer money back guarantee to assure our integrity and sincerity towards our efforts.

De Bijenkorf heeft in een vertrouwelijke brief aan het gemeentebestuur laten weten, dat ze uitstel willen van het boren langs het Damrak. Deze brief is gisteren uitgelekt en bij AT5 terechtgekomen. De directie van de Bijenkorf heeft een onafhankelijk onderzoek laten doen naar de risico’s en dat wijst uit, dat een eventuele verzakking verstrekkende gevolgen kan hebben voor het monumentale pand waarin de Bijenkorf gevestigd is.

Bij Red Amsterdam is al langer twijfel over de aanvaardbaarheid van de risico’s die het boren met zich meebrengt en hoe de gemeente daar mee omgaat.

Pitt Treumann: “Het Gemeentebestuur heeft in de afgelopen zomer besloten met doorgaan met boren ook in geval van calamiteiten .Dit is dit het zoveelste voorbeeld van de amateuristische klungeligheden waarmee B&W dit project aanpakken. Koop in de Bjenkorf zolang het nog kan!”

Het item van AT5 en het artikel op de Parool site zijn te bekijken door op de onderstaande plaatjes te klikken:

Stadhuis

THEODOR HOLMAN
Ik geloof dat ik Carolien Gehrels, wethouder Bedrijven, nog nooit één zin heb horen uitspreken die ik begreep. Gisteren liet ze weer een missive uitgaan waarvan je denkt: weet ze eigenlijk wel waarmee ze bezig is?

Voor de rest van de column, klik op het plaatje;

wie zei er ook weer dat onze wethouders 'amateurs' waren?

Theodor Holman bidt naar de heilige maagd voor Amsterdam en alles wat daar misgaat, in een weer o zo geestige column in Parool.

Het is te lezen door op het onderstaande plaatje te klikken.

mining site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

De voormalige partij en fractie in de Amsterdamse gemeenteraad.