Van de Fractie

how to write response paper example https://feedback.bistudio.com/p/Bulduri/ how to write an essay in apa format step by step
how to write critical essays pdf http://payforessay.jw.lt/ how to write cover letter for job with no experience
how to write an essay with multiple topics https://tickety.es/en/events/definition-of-applied-behavior-analysis best essay writing services canada

Actives to help persuasive essay writing special education reddit essay help free online help essay writing help
2012 zit er alweer op en gaan we richting het laatste jaar van deze gemeenteraadsperiode. Het jaar waarin we dus moeten vooruit kijken naar de verkiezingen en moeten besluiten of we voldoende hebben bereikt om volmondig ja te kunnen zeggen tegen de vraag of we weer aan de verkiezingen mee gaan doen.
Want dat moet niet, zoals bij de meeste partijen, een automatisme zijn: We bestaan, dus we doen mee. Tijd voor reflectie dus.
Al is de fractie is kritisch op zichzelf, toch is het voor ons moeilijk om te beoordelen of we voldoende bereikt hebben – of onze aanwezigheid in de raad verschil heeft gemaakt – om te kunnen zeggen: We gaan door.
Daarom zouden we de leden willen vragen om daar hun mening over te geven. Het liefst ongezouten, kritisch en duidelijk. Want daar hebben we wat aan. Er mag natuurlijk altijd een alineaatje lieve woordjes aan worden toegevoegd, maar de kritiek is het belangrijkst.
Daarvoor is het wel goed om te weten wat de realistische rol van Red Amsterdam in de raad is. Welnu, dit is het: We zijn een fractie met slechts één zetel. We hebben heel weinig macht. Het is in de afgelopen drie jaar maar een enkele keer voorgekomen dat onze stem verschil heeft kunnen maken bij een stemming. Daar ligt dus geen rol voor ons.
Wat dan wel? We zijn sterk inhoudelijke no-nonsense criticasters, een boodschapper van rationaliteit, die wars is van het politieke spel, dat met name door de coalitiepartijen wordt gespeeld. Een spel dat er soms voor zorgt dat er domme besluiten worden genomen, die regelrecht tegen het gezond verstand ingaan. We zijn geen populisten, maar zijn wel in staat gebleken de weloverwogen gedachten van de gemiddelde Amsterdammer, die ver van de politiek afstaat, te verwoorden. En dat proberen we zo goed en eloquent mogelijk.
Beste mensen, we hopen op een lawine van kritiek. Daar kunnen we wat mee!
Namens de fractie,
 
Roderic Evans-Knaup
Fractieleider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

De voormalige partij en fractie in de Amsterdamse gemeenteraad.